FrukostmöteFrukost i Hallsta, torsdag 2 februari 2017

07:30 – 09:00 i Hallstaparken

Det är dags för året första ”Frukost i Hallsta”. Denna morgon får ni träffa Alisa Stevanovic 19 år som har drivit företag i tre år. Samt är nybliven koordinator för Ung Företagsamhet på nationell nivå.
Hur gick det för vår Miss World Emma Strandberg? Hör henne berätta om sitt livs resa. Hur kommer Knektbacken kunna se ut när det byggs bostäder? Vilka utbildningar ska våra ungdomar välja? Hör hur organisationen JIV informerar våra ungdomar som går i åttan om vad det finns för yrken. Dessutom släpper vi programmet till Näringslivsdagen den 22 mars. Som vanlig ett fullspäckat program.

Kom och umgås och nätverka med företagare och andra personer från näringslivet och få information om vad som är på  gång.

Frukosten serveras mellan klockan 7.30–8.00. Därefter får du lyssna på intressanta intervjuer, fram till klockan 9.00. Frukostvärd är Hallstahammars Promotion. Vi är i Hallstaparken och moderator är näringslivschef Madeleine Ahlqvist.

Vi kommer som vanligt att få en god frukost, träffa nya människor och lära oss nya saker.

Frukost i Hallsta sker första torsdagen varje månad och är kostnadsfritt. Det är Hallstahammar Promotion och Hallstahammars kommun som bjuder in dig till detta. Vi förenar nytta med nöje.

PS. Parkeringsplats finns på den stora parkeringen norr om Forum.

Varmt välkommen!

Anmäl dig i formuläret här
*Obligatorisk
  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga
  Det här är en obligatorisk fråga
  Skicka aldrig lösenord med Google Formulär
Anmälda deltagare

Lista med deltagare hittar du här.